Inapoi la Vitrine turn

Vitrina mare pentru expunere (VAC4500)

670  + TVA


Comanda aceasta vitrina in 3 secunde!
Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat, iar produsul va ajunge la dvs. in cel mai scurt timp !

Descriere

Vitrina mare pentru expunere in magazine din gama turn. Cea mai mare din categoria ei.

Politele din sticla sunt reglabile iar spatiul de expunere este suficient de mare cat sa-ti permita asezarea produselor cum vrei
pentru a fi puse cat mai bine in evidenta.

Profilele din aluminiu sunt delicate, vitrina este contruita preponderent din sticla iar materialul lemnos confera eleganta si personalitate.

Poate fi dotata cu diferite sisteme de iluminat si este securizata cu yala. Sticla poate fi securizata, laminat sau ultraclara in functie de bugetul alocat.

Dimensiuni: 1400 x 500 x 1800 mm

 

Producem vitrine pentru magazin care se pot personaliza in functie de cerintele dvs. Marimile se pot adapta in functie de spatiu, sistemele de iluminare se pot alege depinzand de produsele care vor fi expuse cu scopul de a fi puse cat mai bine in evidenta. Cromatica si designul unei vitrine din sticla pot fi modificate pe stilul magazinului dvs. Finisajul unei vitrine din sticla pentru magazin poate fi de asemenea adaptat. Arhitectii si designerii nostri va pot ajuta cu proiecte 3D, imagini fotorealistice, cu orice tip de proiect pentru amenajarea magazinului dvs. Va stam la dispozitie pentru consultanta la numarul de telefon 0727.746.776.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Vitrina mare pentru expunere (VAC4500)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *